Online aanvraag van een huurwaarborg

Het is nu mogelijk om online een huurwaarborg op te stellen. De procedure is veilig en snel. Beide partijen zullen er zeker van zijn dat de garantie geldig is. U kunt rechtstreeks een aanvraag indienen via de vastgoeddiensten van DE-HUURWAARBORG. De aanvraag kan zowel door de eigenaar als door de huurder worden ingediend.

 

Online service is momenteel niet beschikbaar, u kunt contact opnemen met Korfine via e-mail op info@korfine.be

In de praktijk, hoe online aanvragen

Het formulier

De gegevens die aan ons moeten worden doorgegeven zijn:Volledige

  • contactgegevens van elke partij
  • het adres en het type van de woning die wordt gehuurd
  • EAN code van de tellers indien u een gratis en automatische verandering van gas- en elektriciteitsmeters wenst
  • Het bedrag van de huur en het bedrag van de te stellen waarborg
 

De verschillende stappen van het oprichten van een online huurwaarborg

De stappen voor een online aanvraag zijn de volgende:

  1. Invullen en opsturen van het ingevulde formulier
  2. Het dossier wordt aangemaakt bij Korfine die u om bijkomende informatie kan vragen
  3. De huurder ontvangt een uitnodiging om het geld over te maken naar een rekeningnummer en met een vooraf bepaalde mededeling.
  4. De huurder en de verhuurder worden op de hoogte gebracht zodra de huurwaarborg is ontvangen en het dossier in orde is.
  5. Als u andere aanvragen hebt ingediend, zoals een verzekering of meteroverdracht, zal dit parallel gebeuren om de wachttijde niet te verlengen.

Dit kan zeer snel gebeuren, vooral bij instant-overschrijvingen. 
 

Online aanvraag door de verhuurder

De huurder heeft de keuze hoe hij zijn huurwaarborg wenst op te richten. Daarom moet de verhuurder bij het indienen van de aanvraag nagaan of hij de toestemming van de huurder heeft gekregen.

 

De keuze van online huurgarantie

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om een huurwaarborg samen te stellen. Wij hebben ervoor gekozen internetgebruikers door te verwijzen naar de Korfine-oplossing, die een veilige en snelle oplossing biedt.

KBC Bank biedt zijn cliënten ook een online-oplossing aan, die toegankelijk is via de website of rechtstreeks via de KBC Touch-toepassing.

Wie zijn wij?

DE-HUURWAARBORG.be is een website uitgebaat door digital pepper bvba, Kasteelstraat 67, 1180 Brussel. Digital Pepper positioneert zichzelf als een specialist in vastgoeddiensten. Het spreekt vanzelf dat, na analyse van de aangeboden offerte op de markt en als erkend IPI agent (nummer 500 460), wij u doorverwijzen naar Korfine voor uw huurgarantieaanvraag. Een betrouwbare online oplossing die dagelijks duizenden huurders tevreden stelt.